Algab Yonex Lithuanian U17 2017

Reedest kuni pühapäevani mängitakse Leedus, Vilniuses U17 Euroopa Karikasari Yonex Lithuanian 2017.

Meesüksikmängu esimeses ringis läheb Sten Muinast vastamisi lätlase Alens Zandovskis’ga. Christopher Siilbaum mängib esimese mängu Valgevene esindaja Uladzimir Kryvasheyeu vastu ja Artur Ajupov läheb võitu püüdma leeduka Jonas Petkusi üle. Hans Kristjan Pilve, Morten Karjus ja Markus Kivistik alustavad mänge teisest ringist.
Naisüksikmängus läheb esimeses ringis Arina Krõlova vastamisi lätlase Diana Baltinaga. Catlyn Kruus alustab teisest ringist.

Meespaarismängus kohtuvad Tauri Kilk ja Artur Ajupov esimeses ringis Ukraina esindajate Yevhenii Stolovoi – Oleksii Titoviga. Hans Kristjan Pilvele ja Christopher Siilbaumile loosiõnn ei naeratanud, poisid on küll otse teises ringis, kuid mängivad oma esimese mängu turniiri 1. asetusega poolakate Bartosz Galazka – Maciej Matuszi vastu. Morten Karjus ja Sten Muinast alustavad teisest ringist.

Segapaarismängus alustavad Hans Kristjan Pilve ja Arina Krõlova Leedu paari Ardas Valantiejus – Vitalija Movsovici vastu. Artur Ajupov ja Ramona Üprus kohtuvad esimeses samuti Leedu paari Tomas Petrosius – Vaiva Bubulytega.  Catlyn Kruus ja Tauri Kilk alustavad teisest ringist.

Vaata tabeleid siit!