Triitoni Sulgpalliklubi peatreener jagab raamatus õpetussõnu

Eestis ilmus esimest korda raamat, mille pealkirjaks on Treener. Raamatus jagab omapoolseid kogemusi ja õpetussõnu ka Eesti edukaima sulgpalliklubi peatreener Mart Siliksaar.

„TREENER ehk kohtumine Kogemusega. „

Üle kolmesaja lehekülje täis meie oma Eestimaa treenerite läbielatud juhtumite, kogemuste, põhimõtete ja järeldustega. Lugeja saab teada mitmed erinevad teed kuidas üks või teine treener oma teed alustas, milliste karidega kohtus ja kuidas neid ületas, kuidas tulid esimesed võidud ja ka kaotused ning kuidas kõigest sellest välja tuldi ja siiani oma teed jätkatakse.

Aavo Põhjala, Anatoli Šmigun, Anna Levandi, Avo Keel, Jaak Salumets, Jüri Post, Kalmer Musting, Mart Siliksaar, Matti Killing, Helen Nelis –Naukas, Rein Ottoson, Toomas Merila, Tõnu Kaukis toovad meieni treenerielu rõõmud ja mured.