Homme algab Swedish Youth Games

Juba homme algab Rootsis, Malmö’s Swedish Youth Games 2017, mis on Euroopa Sulgpalliliidu U17 vanuseklassi etapp.

Võistema asuvad eestlastest Artur Ajupov, Arina Krõlova, Laura Martinson ja Hans Kristjan Pilve. Hans on meesüksikmängus turniiri 10. asetusega ja läheb esimeses ringis vastamisi Rootsi esindaja Victor Bonnieriga. Artur Ajupov kohtub esimeses mängus turniiri 4. asetusega rootslase Joel Hanssoniga. Laura Martinson kohtub esimeses ringis samuti rootslase Cecilia Wangiga ja Arina Krõlova läheb vastamisi Emma Klarsoniga.

Meespaarismängus on Pilve-Ajupovi vastasteks Rootsi paar Jacob Ekman – Joel Hansson ja naispaarismängus lähevad Martinson – Krõlova kokku rootslannade Murong Li – Helen Linwen Yan’ga.

Segapaarismängus alustavad Pilve – Krõlova teisest ringist ja kohtuvad esimeses matšis hollandlaste Brian Wassink – Charissa Kuiperiga. Artur Ajupov ja Laura Martinson kohtuvad esimeses ringis Rootsi paari Jesper Borgstedt – Maya Kjelleniga.

Vaata kõiki tabeleid siit!