Hakatakse valima U15 vanuseklassi Eesti koondist

Lp. treenerid ja mängijad.

Loodan, et suvi on läinud tõhusalt ja töökalt.

Jooksval hooajal toimuvad Venemaal, Kaasanis 16.-18. veebruaril U15 vanuseklassi Euroopa Meistrivõistlused.

Võistlustel võivad osaleda kõik 2004. aastal ja hiljem sündinud mängijad. Igas mänguliigis on Eestil kaks kohta (2 meesüksikut, 2 naisüksikut, 2 meespaari, 2 naispaari, 2 segapaari). Need mängijad, kes tahavad kandideerida U15 Euroopa Meistrivõistlustele peaksid osalema kolmel esimesel Noorte GP etapil ja Tartus toimuval Yonex Estonian Junioril. On rangelt soovituslik, et kõik kandideerijad mängivad etapid kaasa U15 vanuseklassis. Mängijad, kes soovivad kandideerida paarismängudes peaksid mängima sama paarilisega, kellega kandideerivad EM’le. Koondise kandidaadid paarismänguliikidesse valitakse võistlustel osalenud paaride järgi. 

Soovituslik võistlustel osalemine:

23.-24. september Noorte GP I, Pärnu

14.-15. oktoober, Noorte GP II, Tallinnas 

25.-26. november, Noorte GP III, Tallinn

8.-10. detsember, Estonian junior, Tartu

Kui loetletud võistluste põhjal ei saa otsustada EM’le sõitjaid, siis korraldatakse katsemängud.

 U15 koondise peatreener, Aigar Tõnus