Eestlased alustavad Yonex Lithuanian Junioril

Juba homme algab Leedus, Klaipeda linnas Yonex Lithuanian Junior 2017.

Meesüksikmängus on Karl Kerdil turniiri 7. asetus ja esimeses mängus kohtub Karl leeduka Ardas Valantiejusiga. Aleksander Bazanov kohtub esimeses mängus samuti leeduka Mamertas Noreikaga. Hans Kristjan Pilve peab oma esimese matši lätlase Mairis Loiko vastu ning Marcus Lõo mängib esimese kohtumise samuti lätlase Edgars Vaivadsi vastu. Kõik noored alustavad oma mänge põhitabeli teisest ringist.

Naisüksikmängus läheb turniiri 8. asetusega Mari Ann Karjus vastamisi Sri Lanka esindajanna Hasini Nusaka Ambalangodagega. Karina Kapanen kohtub esimeses mängus venelanna Anastasiia Kurdyukovaga ning Merit Mägi Venemaa esindajanna Anastasia Osiyanenkoga. Victoria Korobova kohtub turniiri 3. asetusega Grace Kingiga. Hannaliina Piho läheb vastamisi turniiri 2. asetusega Maria Delchevaga.

Meespaarismängus kohtuvad Hans Kristjan Pilve – Aleksander Raudsepp Portugali ja Leedu paari Pedro Mendes – Ardas Valantiejusiga. Karl Kert ja Marcus Lõo mängivad Läti paari Ardis Daniels Bedritis – Patriks Kruze vastu.

Naispaarismängus kohtuvad esimeses ringis Mari Ann Karjus ja Hannaliina Piho poolakate Laura Bujak – Anna Dudaga. Karina Kapanen ja Viktoria Korobova esimese ringi matš on Moldova esindajate Elena-Alexandra Diordiev – Vlada Gynga vastu.

Segapaarismängus alustavad oma mänge teisest ringist Hans Kristjan Pilve – Arina Krõlova ja Alexander Raudsepp – Merit Mägi.

Vaata kõiki tabeleid siit!