Algab Kharkiv International 2017

7.-10. septembrini toimub Ukrainas, Kharkivis FZ Forza Kharkiv International 2017.

Meesüksikmängus astub võistlustulle Sander Merits, kes kohtub kvalifikatsiooni esimeses ringis kohaliku mängija Roman Konstantinoviga.

Naisüksikmängus alustavad eestlased põhitabelist. Helina Rüütel kohtub esimeses ringis kvalifikatsiooni 5. positsioonilt tuleva mängijaga. Kristin Kuuba (Maailma edetabeli 144. reket) Tšehhi esindaja Katerina Tomalovaga (BWF 118). Varasemalt on Kuuba Tomalovaga kohtunud viiel korral, millest 4 mängu on olnud kolmegeimilised. Senini on tšehhitar väljunud kõikidest kohtumistest võitjana. Kati-Kreet Marran (BWF 296) kohtub esimeses ringis leedulanna Vytaute Fomkinaitega (BWF 248).

Naispaarismängus on Kristin Kuubal ja Helina Rüütelil (BWF 61) turniiri 3. asetus. Neiud kohtuvad põhitabeli teises ringis ukrainlannade Yevgeniya Paksyutova – Marya Rud’ga (BWF 403). Naised on omavahel kohtunud sel aastal toimunud Yonex Internationalil, kus eestlased alistasid Ukraina esindajad 21-15; 21-17.

Segapaarismängus kohtuvad Sander Merits ja Kati-Kreet Marran kohaliku paari Dmytro Zavadsky – Mariia Stoliarenkoga.

Vaata kõiki tabeleid siit!