Uku Suviste ja Raul Must pidasid sulgpallimatši

Sel nädalavahetusel toimus Tallinna lauluväljakul “Jumping Tallinn 2017”. Ürituse raames toimus laulukaare all rahvusvaheline maailma karika etapp ratsutamises, spordifestival ning toidufestival. Spordifestivalilt võttis osa ligi 40 alaliitu, sealjuures seadis oma ala üles ka Eesti Sulgpalliliit.

Laupäeval pidasid ürituse raames Eesti esireketRaul Must ning tuntud laulja Uku Suviste maha sulgpalli matši. Vabas õhus, kerge tuulega mängitud matši võitis Raul, kuid Suviste suutis Mustale hambaid näidata ning kogus mõlemast geimist kokku lausa 13 punkti. Uku on harrastanud varasemalt tennist ning leidis eelmisel aastal ka enda jaoks sulgpalli. Laulja sõnul ei ole välistatud, et võime teda kohata ka mõnel hooaja sisesel sulgpallivõistlusel.

Festivalil toimunud loosimisse pani auhinnad välja YONEX. Spordisärgid võitsid endale Kristel Madisson, Liis Tamm ja Monika Otto. Peaauhinna Yonex sulgpallikoti võitis endale Enel Rand. Palju õnne!

YONEX sulgpalli ja tennise varustusega saab lähemalt tutvuda Yonex Eesti kodulehel.