Kuuba ja Rüüteli MM debüüt algas suurepäraselt

Helina Rüütel ja Kristin Kuuba jõudsid maailmameistrivõistlustel kindla võiduga teise ringi. Esimeses ringis kohtusid Kuuba ja Rüütel kogenud sakslaste Johanna Goliszewski ja Lara Kaeppleiniga, kes asetsevad maailma edetabelis 44. positsioonil. Olles oma esimestel täiskasvanute maailmameistrivõistlustel, alistasid Kristin Kuuba ja Helina Rüütel endast maailma edetabelis 26 kohta kõrgemal asuva sakslaste paari kindlalt kahes geimis 21-15 ja 21-15.

Teises ringis lähevad Kuuba ja Rüütel vastamisi maailma 23. paari Olga Morozova ja Anastasia Chervyakovaga. Naised on omavahel kohtunud 2016. aastal Yonex Estonian International finaalis. Tol korral jäid peale venelannad 21-14 ja 21-15.

Eesti esireket Raul Must alustab oma MM turniiri põhjanaaber Eetu Heino vastu homme, orienteeruvalt kell 18:45.

Vaata kõiki mänge ja tabeleid siit!