Raul Must sai Venemaal kolmanda koha

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Venemaal Gatchinas, kus auhinnafond oli 20 000 dollarit, jäi Raul Must üksikmängus jagama 3. kohta. Must jõudis poolfinaali võiduga India mängija Daniel S Faridi üle 21-16, 11-21, 21-19. Poolfinaalis tuli teise asetuse saanud Mustale vastu Thomas Rouxel Prantsusmaalt. Prantslane on hetkel maailma edetabelis küll langenud 112. kohale, kuid kaks aastat tagasi kuulus veel maailma top viiekümne hulka. Musta edetabeli koht on hetkel 52. Omavahel olid Must ja Rouxel varem kohtunud neljal korral ja kõigist neist kohtumistest oli võitjana väljunud eestlane. Seekord sai poolfinaalmängus Rouxel revanši ja võitis 21-18, 21-13.

Finaalis jäi aga Rouxel omakorda alla võistluste favoriidile, esimese asetusega Pablo Abianile Hispaaniast, kes võitis mängu ning turniiri 15-21, 21-15, 21-18.

Raul Mustale oli see viimane ettevalmistav turniir enne augusti lõpus toimuvaid Maailmameistrivõistluseid Šotimaal Glasgows.