Raul Must Euroopa Karikaetapil Venemaal poolfinaalis

Venemaal sulgpalli Euroopa Karikaetapil on Eesti esireket Raul Must jõudnud poolfinaali. Veerandfinaalis võitis võistlusteks teise asetuse saanud Raul kvalifikatsiooni turniirilt põhivõistlusele jõudnud India esindaja Daniel S Faridi kolmes geimis 21-16, 11-21, 21-19. Poolfinaalis mängib maailma edetabelis 52. kohta hoidev Raul prantslase Thomas Rouxeliga (BWF 112). Rouxel võitis veerandfinaalis soomlase Kalle Koljoneni 21-11, 21-14.

Kristin Kuuba ja Helina Rüütel pidid naiste paarismängus leppima kaotusega tugevale Saksamaa paarile Isabel Herttrich ja Linda Efler 21-17, 14-21, 14-21. Herttrich on eelnevate paarilistega kuulunud paarismängus maailma edetabelis ka kolmekümne parima sekka. Kuuba ja Rüüteli koht maailma edetabelis on hetkel 63. Sellega jäid Kristin ja Helina jagama sel turniiril 9. kohta.