Algab White Nights 2017

5.-9. juulini toimub Venemaal, Gatchinas White Nights 2017 Euroopa Karikaetapp. Eestlasi sõidab kohale 10, sealhulgas Eesti esireket Raul Must ja Eesti esinaispaar Kristin Kuuba ja Helina Rüütel.

Raul Must on turniiril 2. asetusega ja alustab oma mänge otse teisest ringist. Naisüksikmängus on eestlastest kõrgeima turniiriasetusega Getter Saar, kes omab 8. paigutust ja alustab oma esimest matši samuti teisest ringist. Kristin Kuubal loosiõnne sel korral ei olnud. Kuuba paikneb tabeli alumises pooles, kus kohtub esimeses ringis India esindajanna Mugdha Agreyga (BWF 197), edu korral kohtub Kristin teises ringis turniiri 2. asetusega venelanna Evgeniya Kosetskayaga (BWF 40).

Naispaarismängus on Eesti esipaaril Kristin Kuubal ja Helina Rüütelil turniiri 3. paigutus. Tüdrukud on otse teises ringis ja kohtuvad oma esimeses mängus venelannade Valeriia Makkoveeva – Daria Radchenko ja sakslaste Linda Efler – Isabel Hettrich omavahelise mängu võitjaga.

Vaata kõiki tabeleid siit!