Raul Musta lahutab Euroopa karikaetapi veerandfinaalist üks võit

Eesti esireket Raul Must jõudis „Spanish International 2017“ nimelisel Euroopa karikaetapil teise ringi.
Esimeses ringis läks Raul vastamisi kvalifikatsiooniringist tulnud tugeva jaapanlase Koji Naitoga. Jaapani esindaja murdis end kvalifikatsioonist kiirelt läbi ja kolmest alistatud vastasest ei saanud Naitolt mitte keegi üle 13 punkti. Must tegi suurepärase mängu ning seljatas jaapanlase kahes geimis, seisudega 21-16 ja 21-14.
Teises ringis kohtub Eesti esireket maailma edetabeli 81. kohta hoidva Tšehhi esindaja Milan Ludiki ja Hiina Taipei esindaja Chia Hao Lee omavahelise mängu võitjaga. Rauli lahutab veerandfinaalist veel üks mängu võit.

Teise ringi kohtumine mängitakse täna õhtul, kell 17:55.

Kristin Kuuba ja Helina Rüütel alustasid naisüksikmängu kohtumisi kvalifikatsiooniringidest. Esimeses ringis võitis Kristin Hispaania esindajanna Elena Andreu 21-17 ja 21-17. Teises ringis kohtus Kuuba Sara Penalver Pereiraga, kellele pikas ja tasavägises kohtumises siiski kaotas 21-16; 11-21 ja 8-21. Helina Rüütel esimesest ringist edasi ei pääsenud.

Kristin Kuuba ja Helina Rüüteli naispaarismängu esimene kohtumine mängitakse täna kell 15:25 maailma edetabeli 43. paari, jaapanlaste Ayako Sakuramoto – Yukiko Takahata vastu.

Vaata tabeleid siit!