Eesti Sulgpalliliit ja Digiekraanid sõlmisid koostöölepingu

Eesti Sulgpalliliit ja Digiekraanid sõlmisid koostöölepingu, millega Digiekraanidest sai Eesti Sulgpalliliidu ametlik meediapartner.

“Digiekraanid toetab uue ajastu ettevõttena nooruslikkust, tervislikke eluviise ja positiivset ellusuhtumist. Meil on hea meel, kui saame lisaks oma igapäevastele tegevustele panustada valdkondades, mis teevad Eesti inimesi tervemaks ja õnnelikumaks. Kui sulgpall ühendab kiiruse, täpsuse, vastupidavuse ning taktikalise mõtlemise, siis enam rohkem samastada meil ennast selle alaga pole võimalik. Soovime Eesti Sulgpalliliidule edukat hooaega ja palju uusi harrastajaid!”, sõnas Digiekraanide müügi- ja turundusjuht Fredi Filing.

Eesti Sulgpalliliidu presidendi Karol Kovaneni sõnul on koostöölepe sulgpallile märgilise tähendusega: “Sulgpall on suurepärane spordiala, seda võib mängida koos sõpradega koduõues või pürgida tippsportlasena olümpiale – positiivne elamus ja liikumisrõõm on garanteeritud kõigile. Ta lisas, et sulgpallil on potentsiaali saada kõige harrastatumaks sisespordialaks ning koostöö Digiekraanidega aitab sellele kindlasti kaasa. “Meil on hea meel, et Digiekraanide abil saame sulgpalli ja sulgpalli Eestis toimuvaid tähtsündmusi tutvustada veelgi suuremale hulgale inimestele”, ütles Kovanen.

Sulgpalli uus hooaeg sügisel toob kaasa nii põnevad rahvusvahelised võistlused täiskasvanute ja juunioride Euroopa Karikaetapi näol, kui kooliprojekti “Sulgpall kõigile” teekonna jätkumise erinevais Eesti paigus.

Digiekraanid OÜ on Eesti suurim digitaalse välimeedia operaator. Ettevõte haldab reklaamekraane 27 tõmbekeskuses üle Eesti, lisaks Rimi hüpermarketites, Tallinn-Helsingi vahelisel Linda Line laevaliinil ning  suurtel LED-ekraanidel linnatänavatel. Digiekraanid OÜ, Artist Siseraadiod OÜ ja BTL Media OÜ kuuluvad tõmbekeskustele terviklikke meedialahendusi pakkuvasse gruppi, mille fookuses on siseraadio, sise- ja väliekraanid ning esitlus- ja promotsioonitegevused.