Homme algab Latvian International

Lätis, Jelgava linnas peetakse 1.-4. juunini Latvian International. Eestist sõidab kohale 27 mängijat. Meesteüksikmängu kvalifikatsiooni esimesest ringist alustavad mänge Karl-Rasmus Pungas, Mikk Õunmaa, Matis Kaart, Jens Veende ja Karl Kert. Otse kvalifikatsiooni teise ringi pääsesid Mikk Järveoja, kes kohtub esimeses mängus Inglismaa esindaja Viknesh Rajendraniga. Alexandres Raudsepp, kes kohtub Ukraina esindaja Vladyslav Volnyanskiyga, Mihkel Laanes, kes kohtub Prantsusmaa esindaja Valentin Singeriga ja Marcus Lõo, kes kohtub Venemaa esindaja Mikhail Lavrikoviga.

Põhitabeli esimeses ringis kohtub Kati-Kreet Marran šveitslanna Ronja Sterniga, kes omab turniiri 8. asetust. Mari Ann Karjus peab oma esimese matši leedulanna Vytaute Fomkinaite vastu. Turiniiri 7. asetusega Kristin Kuuba kohtub Tšehhist pärit Tereza Svabikovaga ning Helina Rüütel kohtub turniiri 3. asetusega šveitslanna Ayla Huseriga. Naisüksikmängu kvalifikatsiooniringidest alustavad Victoria Korobova, Aidi Hamburg, Liisa Tannik, Helis Pajuste, Merit Mägi ja Hedda Maret Eenmaa.

Meespaarismängu põhitabelist alustavad Heiko Zoober ja Mikk Õunmaa, kellel on turniiri 3. asetus, meeste vastane tuleb kvalifikatsiooniringidest. Mikk Järveoja ja Mihkel Laanes peavad esimese kohtumise norrakate Sturla Flaten Jorgenseni ja Peter Roenn Stensaethi vastu. Turniiri 2. asetusega Eesti esipaar Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand kohtuvad põhitabeli esimeses ringis Tšehhi esindajate Petr Berani ja Jaromir Janacekiga. Kvalifikatsiooniringidest alustavad Karl Kert – Marcus Lõo, Karl Kivinurm – Vahur Lukin, Karl Rasmus Pungas – Jens Veende ning Matis Kaart ja Rainer Kaljumäe.

Otse naispaarismängu põhitabeli teise ringi pääsesid turniiri 1. asetusega Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kelle esimesteks vastasteks tulevad Prantsuse paari Vimala Heriau – Ainoa Desmons ja Läti paari Liana Lencevica – Jekaterina Romanova omavahelise mängu võitja. Kati-Kreet Marran ja Liisa Tanniku esimesteks vastasteks on Venemaa paar Anastasiia Boiarun ja Alena Iakovleva. Melissa Mazurtsak ja Editha Schmalz kohtuvad esimeses ringis norrakate Vilde Espesethi ja Anne Klyvega. Aidi Hamburg ja Helis Pajuste peavad oma esimese kohtumise Inglismaa esindajate Paige Butleri ja Gemma Whitingi vastu.

Segapaarismängu põhitabeli esimeses ringis kohtuvad Kati-Kreet Marran ja Marcus Lõo Norra paari Vegard Rikheimi ja Marie Christenseniga. Vahur Lukin ja Mari Ann Karjus kohtuvad esimeses ringis turniiri 2. asetusega Belgia paari Elias Bracke – Lise Jaquesega. Kvalifikatsioonist alustavad Alexander Raudsepp – Merit Mägi ja Karl Kivinurm – Melissa Mazurtsak.

Vaata tabeleid siit!