Hans Kristjan Pilve ja Aleksander Bazanov võistlesid Valamar Junior Openil

Horvaatias, Dubrovnikus toimus 5.-7. mail Valamar Junior Open 2017, kus osalesid Tallinna Sulgpallikooli ja Pärnu Sulgpallikooli mängijad Hans Kristjan Pilve ja Aleksander Bazanov. Meesüksikmängu esimeses ringis kohtus Hans Kristjan Türgi esindaja Berkay Ciceniga, kus pidi tunnistama vastase paremust 21-15 ja 21-14. Aleksander Bazanovi esimese ringi vastane oli Belgiast pärit Joachim Cansse. Poisid pidasid raske ja tasavägise mängu. Esimeses geimi noppis endale eestlane, seejärel kaotas teises geimis 14-21. Kolmandas geimis pidi Aleksander siiski tunnistama napilt belglase paremust 18-21. Meespaarismängu esimeses ringis kohtusid noored kohalike mängijate Luka Grubiciga ja Lino Zadraveciga, kus võitsid kahes geimis seisudega 21-17 ja 21-19. Teises ringis olid vastasteks Aleksandri üksikmängu vastane Joachim Cansse ja Luksemburgist pärit Yann Zaccaria. Peeti pikk ja ja tasavägine mäng, mis kestis 46 minutit. Kolmes geimis pidid poisid siiski tunnistama vastaste paremust 21-13, 28-30 ja 21-14.