Raul Must võitis Taani klubiliigas pronksmedali

Eile õhtul peeti Taani sulgpalli klubide kõrgliigas kolmanda koha kohtumine. Eduka hooaja teinud Musta koduklubi Vendsyssel kohtus pronksmedali mängus Solrod Strand võistkonnaga.

Vendsyssel võitis pronksmedalid tulemusega 4-1. Võidupunkti tõi klubi kontole ka Must, kes alistas Jacob Nilssoni Rootsist tulemusega 21-19, 21-15. Veel sai Vendsyssel võidupunktid naisteüksikmängus kui Beiwen Zhang (USA) võitis Johanna Magnussoni (Rootsi). Samuti aitasid Vendsysseli võidule naispaar Clara Nistad ja Emma Wengberg (Rootsi) ning segapaar Maria Helsbol ja Lasse Moelhede (Taani).

Raul Musta jaoks on see mitmete Taani kõrgliigas mängitud aastate jooksul esimene medal. Eestlastest on oma klubiga medalile tulnud veel Kati Tolmoff, kes kaks aastat tagasi sai samuti pronksi Team Skælskør Slagelse ridades.