Kristin Kuubalt ja Helina Rüütelilt maailma 13. paari vastu ilus mäng

Sulgpalli EM-l Taanis kohtusid Eesti parimad paarismängijad Kristin Kuuba ja Helina Rüütel avaringis bulgaarlaste Gabriela Stoeva ja Stefani Stoevaga. Mängu eel olid kindlad favoriidid maailma edetabelis 13. kohal asuvad ja turniiril teise paigutusega õed Stoevad. Helina Rüütel ja Kristin Kuuba aga endast pea viiskümmend kohta maailma edetabelis kõrgemal asuvate vastaste ees aukartust ei tundnud ja läksid esimestest punktidest julgelt mängima. Pikkade ja pingeliste pallivahetustega mäng oli tasavägine mõlemas geimis, kuid soosikud bulgaarlannad olid seekord veel tugevamad ja võistsid 21-16, 21-19.

“Jäime mänguga väga rahule, see oli kindlasti selle hooaja üks parimaid mänge. Olime varem nendega kohtunud ja teadsime nende mängustiili. Kuna nad on meist nii palju edetabelis kõrgemak, siis enne mängu pinget ei olnud, sest kaotada polnud midagi,” sõnas kohtumise järel Kristin. “Suutsime hoida enda rünnakut ja oli mitmeid häid pallivahetusi. Nemad on veel praegu stabiilsemad ja kindlamad, meil tulevad mõned lihtvead siiski sisse ja see ongi vahe võidu ja kaotuse vahel,” täiendas Helina.