Kristin Kuuba Euroopa Karikaetapil veerandfinaalis

Kristin Kuuba jõudis Croatian Internationalil naisüksikmängus ning naispaarismängus veerandfinaali. Kuuba alistas teises ringis Rootsi esindajanna Ella Soderstromi kolmes geimis, 16-21; 21-11 ja 21-11. Homme toimuvas veerandfinaalmängus kohtub eestlanna turniiri 1. asetuse, Tšehhi esindaja Katerina Tomalovaga (Maailma edetabeli 138. reket). Helina Rüütel kaotas teises ringis venelanna Elizaveta Pyatinale 21-13; 21-10. Naispaarismängu veerandfinaalmängus kohtuvad Kristin Kuuba ja Helina Rüütel Islandi esindajate Sigridur Arnadottir – Margret Johannsdottiriga.

Catlyn Kruus sai Milan Junior Openil U19 vanuseklassi segapaarismängus hõbemedali. Catlyn mängib U15 vanuseklassi üksikmängud homme.

Vaata juunioride tabeleid siit!

Vaata Croatian Internationali tabeleid siit!