Eesti paarismängjad EM’l 16 parema seas

Eesti juunioride esireketid nii mees- kui naispaarismängus on Euroopa Meistrivõistluste 16 parema seas. Karl Kert ja Marcus Lõo alistasid teises ringis Läti paari Niks Podosinoviks – Kristaps Kalnins kahes geimis, seisudega 21-16; 21-19. Veerandfinaali pääsuks peavad eestlased alistama turniiri 7. paigutusega Tšehhi paari Petr Beran – Ondrej Krali (Maailma juunioride edetabeli koht 54). Naispaarismängus tegid tubli mängu Mari Ann Karjus ja Kati-Kreet Marran, kes võitsid teises ringis Bulgaaria esindajannad Maria Delcheva ja Hristomira Popovska 21-13 ja 22-20. Veerandfinaali koha eest hakkavad tüdrukud võistlema homme tugeva Inglismaa paari Grace King – Hope Warneri (BWF junior 54) vastu. Segapaarismängus lõpetasid Hannaliina Piho – Matis Kaart ja Marcus Lõo – Kati-Kreet Marran EM’i 17. kohaga.