Avalikustati Euroopa Meistrivõistluste tabelid

Euroopa Meistrivõistlused toimuvad sel aastal 25.-30. aprillil Taanis, Koldingus. Eesti esireket on loosi tahtel kohe teises ringis ning Rauli esimene (BWF 58) vastane selgub kreeklase Ilias Xanthou (BWF 354) ja austerlase Luka Wraberi (BWF 98) omavahelisest mängust. Naisüksikmängus alustab Getter Saar (BWF 117) esimesest ringist, kus kohtub Horvaatia esindaja Katarina Galeniciga (BWF 437).

Paarismängudes eestlastel loosiga ei vedanud. Meespaarismängus kohtuvad juba esimeses ringis Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner (BWF 121) turniiri 6. asetusega ning maailma edetabeli 22. kohal asetseva Taani paari Mathias Christiansen – David Daugaardiga. Eesti naispaarismängu esireketid Kristin Kuuba ja Helina Rüütel (BWF 65) lähevad esimeses ringis kokku bulgaarlaste, turniiri 2. asetust omavate Gabriela Stoeva ja Stefani Stoeva vastu (BWF 14). Ka segapaarismängu esimene ring tuleb väga raske. Esimeses matšis lähevad vastamisi Helina Rüütel – Raul Käsner (BWF 493) ja Hollandit esindav paar Ruben Jille – Iris Tabeling. Paar hoiab maailma edetabelis 65. kohta.

Vaata tabeleid siit!