Eesti sulgpallurid mängisid Euroopa Meistrivõistlustel Taaniga

Eesti noored mängisid eile võistkondlikel Juunioride Euroopa Meistrivõistlustel alagrupi teise mängu Taaniga. Üksikmängudes esindasid Eestit Hans Kristjan Pilve ja Kati-Kreet Marran. Naispaarismängus pidasid Mari Ann Karjus ja Kati-Kreet Marran raske ja tasavägise mängu Amalie Magelund – Freja Ravniga. Taani naispaar alistas siiski eestlased kolmes geimis 21-16; 17-21 ja 21-11. Meespaarismängus kohtusid Karl Kert ja Marcus Lõo endast juunioride maailma edetabelis paarkümmend kohta allpool asetseva Taani paari Paw Eriksen – Mads Thogerseniga, kes siiski võitsid eestlased kahes geimis. Segapaarismängus esindasid Eestit Matis Kaart ja Hannaliina Piho. Turniiri favoriit Taani alistas Eesti 5:0. Täna kohtuvad eestlased alagrupi viimases mängus Tšehhiga.

Vaata otseülekannet!