Eesti alistas Euroopa Juunioride Võistkondlikel Meistrivõistlustel Norra

Juunioride Euroopa Meistrivõistlustel Prantsusmaal võitis Eesti koondis võistkonna võistlusel Norra noori 4:1. Segapaarismängus võitsid Kati-Kreet Marran ja Marcus Lõo Norra paari Marie Christensen – Ole Herman Imseti 21-12; 21-7. Meesüksikmängus pidas Matis Kaart väga tasavägise mängu endast juunioride maailma edetabelis paarsada kohta kõrgemal asetseva Markus Barthiga, kellele siiski lõpuks kaotas 20-22 ja 19-21. Naisüksikmängus alistas Mari Ann Karjus Emilie Sotnes Hamangi 21-15; 21-19. Meespaarismängus olid Karl Kert ja Marcus Lõo paremad Markus Barthist ja Mattias Xu’st, võites vastased kahes geimis 21-17; 21-11. Viimase mänguna mängiti naispaarismäng kus Kati-Kreet Marran ja Liisa Tannik tegid vastastega esimeses geimis puhta töö, võites Marie Christenseni ja Vera Ellingseni 21-14, teises geimis muutus mäng tasavägisemaks, kus siiski jäid peale eestlased 24-22. Homme mängib Eesti oma teise alagrupi mängu turniiri liidri Taaniga.