Eestlased alustavad homme Finnish Openil põhiturniiriga

Eesti sulgpallurid alustavad homme Soomes Euroopa Karikaetapi põhiturniiril. Täna alanud Finnish Openil jõudis Helina Rüütel naisüksikmängu kvalifikatsiooniturniirilt põhiturniirile. Helina alistas esimeses ringis soomlase Heini Ihalaineni 21-12 ja 21-19. Homme algavad põhiturniiri esimesed ringid, kus Helina Rüütel kohtub 6. asetusega soomlanna Nanna Vainioga. Soomlanna asetseb maailma edetabelis 59. kohal. Helina Rüütel oli ainus, kes suutis end kvalifikatsiooniturniirilt põhitabelisse mängida. Meeste üksikmängus eestlased kvalifikatsioonist põhitabelisse ei saanud. Ülejäänud Eesti esindajad alustavad otse põhiturniirilt.

Kristin Kuuba kohtub esimeses ringis Slovakkia esindajanna Martina Repiskaga. Eesti esireket Raul Must (maailma edetabeli BWF nr. 57) mängib esimese mängu Ungari esindaja Gergely Krauzi (BWF 130) vastu. Meeste paarismängus kohtuvad Eesti esipaar Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand endast maailma edetabelis paarkümmend kohta kõrgemal asetsevate itaallaste Lukas Osele – Kevin Strobliga. Heiko Zoober ja Mikk Õunmaa peavad oma esimese matši poolakate Pawel Pradzinski – Jan Rudzinski vastu. Mikk Järveoja ja Mihkel Laanes kohtuvad sakslaste Bjarne Geiss – Johannes Pistoriusega.