Avalikustati 2017. aasta Juunioride Euroopa Meistrivõistluste tabelid

11.-16. aprillil toimuvad Prantsusmaal, Mulhouses 2017. aasta Juunioride Euroopa Meistrivõistlused. Meesüksikmängus kohtub esimeses ringis Marcus Lõo kreeklase Andreas Bittneriga (BWF. junior 260), Karl Kert kohtub teises ringis taanlase Mads Thogerseniga (BWF. junior 207).

Naisüksikmängus kohtub Kati-Kreet Marran esimeses ringis Prantsuse esindaja Margot Lambertiga (BWF. junior 20), Mari Ann Karjus läheb esimeses ringis vastamisi venelanna Anastasiia Pustinskaiaga (BWF. junior 34).

Meespaarismängus kohtuvad Karl Kert ja Marcus Lõo teises ringis Läti paari Kristaps Kalnins – Niks Podosinoviks ja Leedu paari Laurynas Borusas – Jonas Petkus omavahelise mängu võitjaga.Andreas Eskor ja Robert Sokman kohtuvad teises ringis šotlaste paari Alexander Dunn-Ciar Pringle ja venelaste Georgii Karpov  – Mikhail Lavrikov omavahelise mängu võitjaga.

Naispaarismängus kohtuvad Sigrid-Laura Moora ja Hannaliina Piho esimeses ringis Valgevene esindajate Julia Bitsoukova ja Maryana Viarbitskayaga. Mari Ann Karjus ja Kati-Kreet Marran kohtuvad teises ringis Tšehhi paari Berta Ausbergerova – Michaela Zelinkova ja Bulgaaria esindajate Maria Delcheva – Hristomira Popovska omavahelise mängu võitjatega.

Segapaarismängus lähevad esimeses ringis kokku Hannaliina Piho – Matis Kaart ja Ungari paar Zsombor Dulcz – Anett Karsai. Kati-Kreet Marran ja Marcus Lõo kohtuvad esimeses ringis Hollandi esindajate Gijs Duijsi ja Milou Lugtersiga.

Tutvu tabelitega siin!